Over Middenman

Het gezicht achter Middenman ben ik, Dennis Bult. Een vader, een partner en een financieel adviseur.

Ik neem je even mee terug in de tijd, toen ik een jaar of 10 was en voor het eerst in aanraking kwam met assurantiën. Struinend door het huis van mijn opa en oma, op zoek naar nieuwe plekjes om te ontdekken waar je normaal niet kwam. En daar, in de studeerkamer van mijn opa sloeg de vonk over. Er stond een kalender, niet mooi of lelijk, maar gewoon een kalender met een logo en de tekst ‘assurantiën & pensioenen’. Het logo was van een verzekeraar waar mijn opa werkzaam was als assurantieadviseur en wat was ik nieuwsgierig naar het woord ‘assurantiën’. De betekenis van dat woord was mij veel te ingewikkeld en ik besloot ter plekke om nooit iets op dat gebied te gaan doen.

Of toch wel… want jaren later begon ik mijn loopbaan bij de Rabobank, gevolgd door studies assurantieadviseur, makelaar en hypotheekadviseur. Om mij vervolgens te ontwikkelen tot financieel adviseur bij FDC Breda. En nu? Nu wil ik nooit meer iets anders dan financieel adviseur zijn.

Financieel advies in begrijpelijke taal

Hypotheken, verzekeren, lenen en alle aanverwante geldzaken. Niets is moeilijk als je het begrijpt en als je de juiste keuzes kan maken. Samen iemand de moeite neemt om je daarbij te begeleiden.

En dit is precies waarom ik besloot om te beginnen met Middenman. Geen mooie woorden als persoonlijk contact, snelle service, afspraken nakomen. Dat zijn namelijk vanzelfsprekende zaken. Maar iemand iets echt laten begrijpen en bewust maken, dat is waar het bij Middenman om draait.

De basis bij Middenman is vertrouwen. De gesprekken zijn vaak persoonlijk en soms intensief. Maar bepaalde procedures, om tot een goed advies te komen, zijn nu eenmaal toch echt van groot belang. Voorafgaand aan onze samenwerking is er altijd een persoonlijk gesprek. Bij je thuis, op kantoor, via de telefoon of Facetime. Dit eerste gesprek is altijd gratis en verplicht niemand tot iets.

Wil je kennismaken? Maak dan een kosteloos vrijblijvend eerste gesprek!