Een hypotheek afsluiten

Je hebt je droomhuis gevonden. Of misschien woon je al in het huis van je dromen maar wil je kijken naar het oversluiten van je hypotheek naar een gunstigere variant.

Allemaal spannende, leuke en nieuwe dingen waar natuurlijk veel bij komt kijken. Maar de eerste stap is kijken naar de mogelijkheden om al jouw dromen te kunnen financieren en ze zo waar te maken.

Welk bedrag kan ik lenen?

Dat is natuurlijk de grote vraag. En gelukkig kom ik om de hoek kijken en ga ik jou helpen. Samen gaan wij op zoek naar de juiste hypotheek, geef ik je advies op maat voor iedere situatie en neem ik veel werk uit handen. Geen eindeloos uren speuren op Google, maar een mooi overzicht met hypotheekverstrekkers en het bedrag dat jij kunt lenen. En van mijn kant kun je rekenen op een eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk advies in begrijpelijke taal.

Hypotheek adviesgesprek

Hoe makkelijk wil je het hebben? Een gesprek bij jou thuis, bij mij op kantoor of zelfs via Facetime. De mogelijkheden zijn eindeloos. En, helemaal mooi, het eerste gesprek is kosteloos. Ik help jou graag met een hypotheek voor starters, een hypotheek voor doorstromers,  een hypotheek oversluiten of hypotheek voor een woning die je wilt verhuren.

mail naar dennis@middenman.nl of gebruik de button voor het maken van een afspraak