Over ons

De Middenmannen.

Hypotheken, verzekeren, lenen en alle aanverwante geldzaken. Niets is moeilijk als je het begrijpt en als je de juiste keuzes kan maken. Wij nemen de moeite om jou daar in te begeleiden.

En dit is de reden wij Middenman hebben opgericht. Geen mooie woorden als persoonlijk contact, snelle service, afspraken nakomen. Dat zijn namelijk vanzelfsprekende zaken. Maar iemand iets echt laten begrijpen en bewust maken, dat is waar het bij Middenman om draait.

De basis bij Middenman is vertrouwen. De gesprekken zijn vaak persoonlijk en soms intensief. Maar bepaalde procedures, om tot een goed advies te komen, zijn nu eenmaal toch echt van groot belang. Voorafgaand aan onze samenwerking is er altijd een persoonlijk gesprek. Bij je thuis, op kantoor, via de telefoon of Facetime. Dit eerste gesprek is altijd gratis en verplicht niemand tot iets.

0
Jaar ervaring
Maak kennis met:

Kjeld Roozendaal

Bij de zoektocht tijdens mijn studieperiodes naar wat ik graag wilde doen was de uitkomst altijd hetzelfde. Werken met mensen en daarbij een adviserende en ondersteunende rol innemen en van toegevoegde waarde kunnen zijn. In mijn vak als verzekeringsadviseur komt deze ambitie volledig tot uiting.

Iedereen wil graag na een werkdag met een voldaan gevoel naar huis gaan, voor mij geldt niet anders. Mijn ambitie om na een periode bij organisaties te hebben gewerkt als FDC Breda en Veldsink adviesgroep maakte deze stap als vanzelfsprekend.

Mooier dan aan de basis te staan van een nieuwe organisatie waarbij de normen en waarden die ik belangrijk vind duidelijk naar voren komen, is er voor mij niet.

06-25281818 Kjeld (verzekeringen)
kjeld@middenman.nl

Maak kennis met:

Dennis Bult

Ik neem je even mee terug in de tijd, toen ik een jaar of 10 was en voor het eerst in aanraking kwam met assurantiën. Struinend door het huis van mijn opa en oma, op zoek naar nieuwe plekjes om te ontdekken waar je normaal niet kwam. En daar, in de studeerkamer van mijn opa sloeg de vonk over. Er stond een kalender, niet mooi of lelijk, maar gewoon een kalender met een logo en de tekst ‘assurantiën & pensioenen’. Het logo was van een verzekeraar waar mijn opa werkzaam was als assurantieadviseur en wat was ik nieuwsgierig naar het woord ‘assurantiën’. De betekenis van dat woord was mij veel te ingewikkeld en ik besloot ter plekke om nooit iets op dat gebied te gaan doen.

Of toch wel… want jaren later begon ik mijn loopbaan bij de Rabobank, gevolgd door studies assurantieadviseur, makelaar en hypotheekadviseur. Om mij vervolgens te ontwikkelen tot financieel adviseur bij FDC Breda. En nu? Nu wil ik nooit meer iets anders dan financieel adviseur zijn.

06-29168645 Dennis (hypotheken)
dennis@middenman.nl

Maak kennis met:

Ilona van den hout

De vraag was altijd wat wil je worden als je later groot bent? Bij mij was al snel duidelijk dat administratie meteen mijn aandacht trok, maar ik wilde ook mensen gaan helpen. Hoe kan je dit dan het beste combineren? Uiteindelijk kwam ik terecht bij de Hypotheekshop waar ik ben begonnen als binnendienst medewerker in hypotheken. Hier wist ik al snel dat ik ook graag op de stoel van de adviseur wilde zitten, want dat was de combinatie die ik zocht. Mensen kunnen helpen in hun financiële situatie en dit verder administratief uitwerken. Uiteindelijk heb ik mezelf verder ontwikkelend als Financieel Adviseur bij Veldsink Adviesgroep om daar nog meer kennis op te doen.

Financieel Adviseur is de juiste combinatie die ik zocht en deze heb ik gevonden, Advies geven aan de klant en helpen inzicht te geven in hun financiële situatie is waar ik mijn voldoening uit haal.

Waarom de overstap naar Middenman?
Klein en leuk kantoor waar aandacht voor de klant nog steeds centraal staat.

06-21434615 Ilona (hypotheken en verzekeringen)
ilona@middenman.nl

Maak kennis met:

Sem de Gouw

Het begon allemaal toen ik op jonge leeftijd voor het eerst in aanraking kwam met het internet. Ik was meteen onder de indruk door de mogelijkheden die het bood en was vastberaden om te ontdekken hoe ik zelf websites kon maken. Ik begon te experimenteren, leerde mezelf programmeren en ontwikkelde zo mijn vaardigheden.

Naarmate de tijd verstreek, groeide mijn passie voor webontwikkeling en grafisch ontwerp alleen maar. Het is geweldig om te zien hoe een idee dat in mijn hoofd ontstaat, uiteindelijk tot een prachtige en functionele website kan worden gevormd. Ik vind het geweldig om te spelen met kleuren, typografie en lay-out, en zo een visuele ervaring te creëren die mensen aanspreekt.

06-43871332 Sem (website)
sem@middenman.nl

Maak kennis met:

Ellen Roozendaal

076-3038790 Ellen (administratie)
info@middenman.nl

Maak kennis met:

Sanne Bult

076-3038790 Sanne (administratie)
info@middenman.nl